Ajankohtaista seurantalojen korjausavustuksista

10.2.2016

Päätökset seurantalojen korjausavustusten saajista julkistetaan maaliskuun alkupuolella. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjeitse.

Avustusten saajien tulee huomioida, että vuonna 2016 myönnettävien seurantalojen korjausavustusten sopimusta on uudistettu. Sopimus ja sen mukana tuleva ohje on luettava huolellisesti läpi. Merkittävin muutos on, että jatkoaikaa avustuksen käytölle ei enää myönnetä. Käyttöaika säilyy muuten samana kuin tähänkin saakka: avustusta saa käyttää myöntövuoden (2016) sekä kaksi seuraavaa vuotta.

Lista avustusten saajista julkaistaan Kotiseutuliiton sivuilla. Avustuksen saajien tulisi kuitenkin ennen hankintojen tekemistä odottaa postitse saapuvia sopimusasiakirjoja, sillä myönnetyn avustuksen käyttötarkoitus saattaa osittain poiketa haetusta käyttötarkoituksesta.

Lisätietoja:

Tiedottaja-hankesihteeri Sanna Käyhkö