Etelä-Savo: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
22.3.2017 15:30 - 17:00

Paikka: Mikkelin kirjaston Mikkeli-sali, MIKKELI

Etelä-Savon maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tilaisuuden jälkeen samassa paikassa Mitä kotiseutu merkitsee? -keskustelutilaisuus. Tervetuloa!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Alustava ohjelma, tarkempi päivitetään myöhemmin:

klo 15.30-16.30

• Maakunnan kuulumisia
  • Suomen Kotiseutuliiton puheenvuoro
  • Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon. Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 11.8.2017 Jyväskylässä.
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia & maakunnallisen kokousosion päätös
  • Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.