Kainuu: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja opastus hankemaailmaan

Päivämäärä:
4.4.2017 15:30 - 19:00

Paikka: Hotelli Valjus, Kauppakatu 20, 87100   KAJAANI

Kainuun maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Kokouksen jälkeen perehdytään erilaisiin hankerahoituksiin ja yhdistysten hankeideoihin.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Alustava ohjelma, tarkempi päivitetään myöhemmin:

klo 15.30-19.00

• Maakunnan kuulumisia
  • Suomen Kotiseutuliiton puheenvuoro
  • Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon. Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 11.8.2017 Jyväskylässä.
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia & maakunnallisen kokousosion päätös
  • Hankeopastus alkaa klo 17, lyhyt pohjustus asiaan
  • Seurantalojen korjausavustukset, pysyvää ja muuttunutta, Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto
  • Maakuntarahaston avustukset, asiamies Antti Toivanen
  • Leader-rahoitusmahdollisuudet, toiminnanjohtaja Pirjo Heikkinen, Elävä Kainuu Leader ry
  • Osallistujien hankeideoita, kokemuksia, kysymyksiä ja asiantuntijat neuvomassa
  • 19.00 Tilaisuus päättyy

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.