Keski-Pohjanmaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
12.3.2018 15:00 - 17:00

Paikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, KOKKOLA

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Keski-Pohjanmaan maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna Kokkolassa, maakuntaliiton tiloissa – tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Maakunnan kuulumisia
maakuntajohtaja Jukka Ylikarjula
yhteyspäällikkö Anne Sormunen, Keski-Pohjanmaan liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajan katsaus alueen kotiseututyöhön
Helena Anttiroiko-Mehtälä

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana yhden kauden toiminut Helena Anttiroiko-Mehtälä Kokkolan Lohtajalta. Ehdokasasettelussa kannattaa huomioida Kotiseutuliiton suositus, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin