Kymenlaakso: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
8.3.2018 16:00 - 18:00

Paikka: Maakuntatalo, Karhulantie 35 B, KOTKA

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Kymenlaakson maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna Kotkassa, Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Maakunnan kuulumisia kotiseututoimijoille
maakuntajohtaja Jaakko Mikkola
aluekehitysasiantuntija Mia Hämäläinen, Kymenlaakson liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista
järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajan katsaus alueen kotiseututyöhön
Raino Ojansivu

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana yhden kauden toiminut Raino Ojansivu Pyhtäältä. Ehdokasasettelussa kannattaa huomioida Kotiseutuliiton suositus, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin