Lappi: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
22.3.2018 16:30 - 18:30

Paikka: Kemin kulttuurikeskus, Marina Takalon katu 3, KEMI

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Lapin maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna Kemissä. Tervetuloa mukaan vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

16.30 Tutustuminen Kemin historiallisen museon näyttelyyn
intendentti & Kotiseutuliiton valtuutettu Helka Savikuja, Kemin historiallinen museo

noin 17.00, kokoustila 310, 3. kerros

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajien katsaus alueen kotiseututyöhön
Helka Savikuja ja Irja-Kaisa Lakkala

Läntisen Lapin ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana 2 kautta toiminut Helka Savikuja Kemistä. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin