Pohjanmaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Paikka: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä, Hietasaarenkatu 6, VAASA

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous
ja ajankohtaiskeskustelu

Pohjanmaan maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänä vuonna Vaasassa, maakuntaliiton tiloissa – tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Tervetuloa mukaan vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Maakunnan kuulumisia
Pohjanmaan liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajan katsaus alueen kotiseututyöhön
Jaakko Heinimäki

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana yhden kauden toiminut Jaakko Heinimäki Laihialta. Ehdokasasettelussa kannattaa huomioida Kotiseutuliiton suositus, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin