Pohjois-Karjala: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja opastus hankemaailmaan

Päivämäärä:
4.4.2017 15:30 - 19:00

Paikka: Pielisjoen linna, maakuntasali, Siltakatu 2, JOENSUU

Puhujat:

• vastaava asiantuntija Mauri Uusilehto, Opetushallituksen kansainvälistymispalvelut
  • asiamies Tuomo Vatanen, Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahasto
  • toiminnanjohtaja Antero Lehikoinen Joensuun seudun Leader -yhdistys
  • järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto

Pohjois-Karjalan maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Kokouksen jälkeen perehdytään erilaisiin hankerahoituksiin ja yhdistysten hankeideoihin.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Alustava ohjelma, tarkempi päivitetään myöhemmin:

klo 15.30-19.00

• Maakunnan kuulumisia
  • Suomen Kotiseutuliiton puheenvuoro
  • Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon. Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 11.8.2017 Jyväskylässä.
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia & maakunnallisen kokousosion päätös
  • Hankeopastus alkaa klo 17, lyhyt pohjustus asiaan
  • Seurantalojen korjausavustukset, pysyvää ja muuttunutta
  • Maakuntarahaston avustukset
  • Leader-rahoitusmahdollisuudet
  • Osallistujien hankeideoita, kokemuksia, kysymyksiä ja asiantuntijat neuvomassa
  • 19.00 Tilaisuus päättyy

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.