Pohjois-Pohjanmaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
11.4.2017 15:30 - 17:00

Paikka: Oulun kaupunginkirjasto, Pakkalan sali, Kaarlenväylä 3,OULU

Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tänäkin vuonna tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä. Kokouksen ja kahvien jälkeen samassa paikassa jatkuu Mitä kotiseutu merkitsee? -keskustelutilaisuus.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille maakunnan alueen kotiseutu- ja kulttuuritoimijoille. Äänioikeus on vain Kotiseutuliiton jäsenyhteisöillä. Tervetuloa mukaan, vaikka useammankin osallistujan voimin! Tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Alustava ohjelma, tarkempi päivitetään myöhemmin:

klo 15.30-17.00

• Maakunnan kuulumisia
  • Suomen Kotiseutuliiton puheenvuoro
  • Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon. Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 11.8.2017 Jyväskylässä.
  • Jäsenyhteisöjen kuulumisia & maakunnallisen kokousosion päätös

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto@kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

---------------------------------------------------------------------------------

Tilaisuudet järjestetään keväällä 2017 seuraavilla paikkakunnilla:

Uusimaa/läntinen, Helsinki: 28.2.
Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki: 21.3.