Pohjois-Pohjanmaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
19.3.2018 16:00 - 18:00

Paikka: NIVALA

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Pohjois-Pohjanmaan maakunnan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tuttuun tapaan Kotiseutuliiton ja maakunnan liiton yhteistyönä, mutta tällä kertaa Nivalassa. Yhteistyöstä kiitos siis myös Nivala-Seuralle. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Kahvitarjoilu

Maakunnan kuulumisia kotiseututoimijoille
Auli Suorsa, Pohjois-Pohjanmaan liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista
järjestöpäällikkö Liisa Lohtander, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajien katsaus alueen kotiseututyöhön
Hanna Järviluoma ja Jouko Arvola

Maakunnan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on maakunnan edustajana kaksi kautta toiminut toiminnanjohtaja Hanna Järviluoma Nivalasta. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320.

Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin