Uusimaa: Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous

Päivämäärä:
28.3.2018 16:00 - 18:00

Paikka: Maakuntasali, Uudenmaan liitto, Esterinportti 2, HELSINKI

Kotiseututoimijoiden maakunnallinen kokous ja ajankohtaiskeskustelu

Uudenmaan vuosittainen kotiseututoimijoiden kokous järjestetään tuttuun tapaan Helsingissä Pasilassa, maakuntaliiton tiloissa Kotiseutuliiton ja Uudenmaan liiton yhteistyönä. Tervetuloa vaikka useammankin osallistujan voimin!

OHJELMASSA

Kahvitarjoilu

Maakunnan kuulumisia
aluekehitysjohtaja Juha Eskelinen, Uudenmaan liitto
kulttuuripäällikkö Tarja Haili, Uudenmaan liitto

Kulttuuriperinnön teemavuosi, uudistuva tietosuojalaki ja muuta ajankohtaista kotiseututoimijoille
toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo, Suomen Kotiseutuliitto

Maakunnan valtuustoedustajien katsaus alueen kotiseututyöhön
- Läntinen Uusimaa: Henna Mitrunen
- Itäinen Uusimaa: Eliisa Jäntti
- Ekyl ry: Mikko Perkko
- Helka ry: Veijo Lehto, Tarja Koskela

Itäisen Uudenmaan ehdokkaan valitseminen ehdolle Kotiseutuliiton valtuustoon

Keskustelua, jäsenyhteisöjen kuulumisia

Valtuuston lopullinen valinta tapahtuu Kotiseutuliiton vuosikokouksessa 10.8.2018 Lappeenrannassa. Tänä vuonna erovuorossa on itäisen Uudenmaan edustajana kaksi kautta toiminut FM Eliisa Jäntti Porvoosta. Kotiseutuliiton suositus on, että valtuutettu istuisi vähintään kaksi kautta ja enintään kolme. Näin saadaan sekä jatkuvuutta että muutosta.

Huom! Tässä kokouksessa valtuustoehdokkaan valinnassa Helkan ja Ekylin jäsenillä ei ole äänioikeutta. He valitsevat omat valtuustoehdokkaansa oman organisaationsa sisältä.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen toimisto (at) kotiseutuliitto.fi tai puh. (09) 612 6320. Samaan osoitteeseen voitte ilmoittaa ajatuksenne valtuustoehdokkaan vaaliin liittyen.

Tervetuloa!

< Takaisin tapahtumakalenteriin