Avajaiset

< Takaisin Valtakunnalliset kotiseutupäivät Turussa

Avajaisia vietettiin Vanhalla Suurtorilla

Valtakunnallisten kotiseutupäivien avajaisia vietettiin Vanhalla Suurtorilla perjantaina 29.7. (Kuva Kari Vainio)

Dosentti Heikki Kukkonen avasi kotiseutupäivät

Suomen Kotiseutuliiton puheenjohtaja Heikki Kukkonen avasi kotiseutupäivät. (Kuva Arto Takala)

Kansanmusiikkiyhtye Hulla Hó

Avajaissävelet soitti turkulainen kansanmusiikkityhtye Hulla Hó, jonka äänimaailmassa yhdistyivät laulu, udurummut, kitara ja monet vaihtuvat instrumentit. (Kuva Anna-Maija Halme)

Helena Heikniemi-Pääkkönen, Tarja Raninen-Siiskonen, Heikki Kukkonen ja Pekka Laaksonen

Vasemmalta oikealle: Turun Valtakunnallisten kotiseutupäivien 2011 pääsihteeri Helena Heikniemi-Pääkkönen, Joensuun Valtakunnallisten kotiseutupäivien 2010 pääsihteeri Tarja Raninen-Siiskonen, Suomen Kotiseutuliiton hallituksen puheenjohtaja Heikki Kukkonen ja Suomen Kotiseutuliiton valtuuston puheenjohtaja Pekka Laaksonen. (Kuva Kari Vainio)

Kuvia keskustelukamareista  >