Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous

< Takaisin Valtakunnalliset kotiseutupäivät Turussa

Vuosikokoukseen osallistui 177 edustajaa

Suomen Kotiseutuliiton vuosikokouksessa oli paikalla 177 edustajaa. Kuvassa etualalla Jukka Hako Vantaa-Seurasta ja Taisto Mäntynen Hakunila-Seurasta. (Kuva Anna-Maija Halme)

Vuoden kotiseutupolku -palkinnon vastaanotti Jyrki Sahari

Suomen Kotiseutuliitto valitsi Vuoden kotiseutupoluiksi Mäntsälän kotiseutupolut. Palkinnon vastaanotti Mäntsälä-Seuran puheenjohtaja Jyrki Sahari. Kuvassa oikealla Suomen Kotiseutuliiton puheenjohtaja Pekka Laaksonen. (Kuva Anna-Maija Halme)

Vuoden kotiseututeko -palkinnon vastaanottivat Heikki Simola ja Ilkka Ertimo

Vuoden kotiseututeoksi valittiin Tuusula-Seuran Sotilaspitäjän kulttuurikierros. Palkinnon vastaanottivat Heikki Simola ja Ilkka Ertimo. Kuvassa takana Vuoden kotiseututeon valintaraadin puheenjohtaja Marja Lepola. (Kuva Anna-Maija Halme)

Vuoden kaupunginosa palkinnon vastaanottivat Pirjo Merivirta ja Maija Lehti.

Someron Häntälä nimettiin Vuoden kaupunginosaksi. Palkinnon vastaanottivat Pirjo Merivirta ja Maija Lehti. Kuvassa vasemmalla Vuoden kaupunginosan valintaraadin puheenjohtaja Rauno Lahtinen ja Suomen Kotiseutuliiton puheenjohtaja Pekka Laaksonen. (Kuva Anna-Maija Halme)

Kuvia toritapahtumasta  >