Kotiseutupäivien toritapahtuma

< Takaisin Valtakunnalliset kotiseutupäivät Turussa

Toritapahtumaa vietettiin Turun Vähällätorilla

Kotiseutupäivien toritapahtuman pitopaikkana oli Vähätori. Torilla tapahtui aamusta iltaan perjantaina 29.7. ja lauantaina 30.7. Yleisöä viihdyttivät muun muassa Föri-Äijä (Markku Heikkilä), Bohemian Works, Tulisirkus Hallanvaara ja Maneeri Teatteri. (Kuva Arto Takala)

Varsinais-Suomen kotiseutuyhdistykset esittäytyivät toritapahtumassa

Vähätorin tapahtumassa pääsi vaihtamaan kuulumisia alueen kotiseutuyhdistysten kanssa sekä ostamaan paikallisten käsityöläisten tuotteita. (Kuva Arto Takala)

Varsinais-Suomen liiton henkilökuntaa

Toritapahtuman järjesti Varsinais-Suomen liitto yhteistyössä Event Companyn kanssa. Järjestelyissä mukana oli myös Turkuseura. Varsinais-Suomen liiton esittelypisteessä oli ostettavissa myös Turku 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunki -teemaan liittyviä tuotteita. (Kuva Arto Takala)

Suomen Kotiseutuliitto esittelypiste Vähätorilla

Suomen Kotiseutuliitto oli myös paikalla yhdessä ensi vuoden Valtakunnallisten kotiseutupäivien järjestäjän, Mikkelin kaupungin edustajien kanssa. Kuvassa liiton toimiston tytöt virkapuvuissaan. (Kuva Liisa Lohtander)

Kuvia Keskiaikainen Turku -retkeltä >