Paikallismuseotoimija, ilmoittaudu eMuseo-koulutukseen Vaasaan

eMuseo
Koe paikallismuseo mobiilisti

Kotiseutuliitto luo mobiilisovelluksen, jonka avulla museo-opas on aina käytettävissä – oli museo auki tai kiinni. Palvelu on helppokäyttöinen ja museot voivat tehdä helposti itse mobiilioppaita museostaan ja sen ympäristöstä.

Palvelun myötä osoitteeseen www.emuseo.fi syntyy satojen paikallismuseoiden opastuksista koostuva moderni ja interaktiivinen sivusto, joka tuo maamme paikallismuseot kaikkien ulottuville.

Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa pilottialueena - ilmoittaudu koulutukseen nyt

Etelä-Pohjanmaan rahaston apurahan turvin Kotiseutuliitto järjestää kaksi maksutonta koulutusta. Aamupäivän avoimella luennolla tutustumme palveluun ja iltapäivän työpajaan jäävät pääsevät luomaan ensimmäisen mobiilioppaansa.

Tänne ehdit vielä mukaan:

eMuseo-koulutus Vaasassa pe 1.4.

klo 10-12 eMuseo-palvelun esittely
klo 12-13 Lounastauko
klo 13-16 Työpaja: Tee ja julkaise oma mobiiliopastus!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan museotoimijoille, mutta jos paikkoja jää, voimme ottaa mukaan myös muualta tulevia.