Ilmoittautuminen ja peruuttaminen

Suomen Kotiseutuliiton koulutustoiminnan tavoitteena on kotiseututoimijoiden asiantuntijuuden ja osaamisen lisääminen. Koulutusta tuotetaan useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Koulutustilaisuudet on tarkoitettu ensisijaisesti Kotiseutuliiton jäsenyhteisöjen edustajille ja Kotiseutuklubin jäsenille, mutta myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita. Joissakin tapauksissa jäsenille on määritelty edullisempi osallistumismaksu.

Tarkemmat tiedot koulutustilaisuuksista

Kunkin koulutustilaisuuden ohjelma ja viimeinen ilmoittautumispäivämäärä julkaistaan Kotiseutuliiton verkkosivuilla www.kotiseutuliitto.fi ja jäsentiedotteissa.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Kotiseutuliiton verkkosivujen lomakkeella os. www.kotiseutuliitto.fi/ilmoittautumislomake, koulutustilaisuuden kohdalla olevan ilmoittautumislinkin kautta tai sähköpostitse/puhelimitse Kotiseutuliiton toimistoon. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittautumisaika päättyy noin kaksi viikkoa ennen koulutustilaisuutta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisvahvistus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Osallistumismaksu

Maksut määritellään koulutuskohtaisesti kunkin koulutustilaisuuden kohdalla erikseen. Maksuun sisältyy ohjelman mukainen koulutusmateriaali. Mikäli osallistumismaksuun sisältyy muuta, esimerkiksi kahvit tai lounas, siitä mainitaan koulutustilaisuuden tietojen yhteydessä. Jälki-ilmoittautumisesta veloitetaan kurssimaksun lisäksi 30 euron lisämaksu. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, jos koulutuksessa on tilaa. Lasku toimitetaan osallistumisvahvistuksen yhteydessä ja maksetaan ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot

Ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet koulutustilaisuuden hinnasta. Koulutustilaisuuden alkamispäivänä tehtävistä peruutuksista veloitetaan koko hinta. Mikäli peruutuksen syynä on sairaus tai muu pätevä este, josta annetaan kirjallinen selvitys, veloitetaan toimistokuluina 30 euroa. Ilmoittautuneen tilalle voi vaihtaa toisen henkilön.